Nástěnka v Backoffice

Nástěnka je domovskou stránkou aplikace zobrazující statistické informace o Vašem provozu.

Licence

Licence (1) zobrazuje přehled možných licencí KASAmax. Zároveň umožňuje rozkliknout detail, kde vidíte podmínky licencí a jejich možnosti zakoupení.

Nastavení

Středisko (2) a Ceníky (3) po rozkliknutí zobrazují důležité informace o těchto funkcí.

Tržba

V části tržba (4 a 5) vidíte grafické zobrazení tržby za časové období. Umožňuje zobrazit data rozdělené dle hodnoty středisek, součet hodnot středisek a zobrazit data časově po dnech, týdnech, měsících nebo kvartálech. Pro snadnější práci máte k dispozici dva grafy, na kterých můžete srovnávat.

Pro rozšířenou analýzu dat doporučujeme využít funkce reportů.

Hodnota zásob

Hodnota zásob (6) ukazuje souhrnné informace o stavu zásob na jednotlivých střediscích v peněžní hodnotě.

Aktivita zařízení

Aktivita zařízení (7) zobrazuje všechny pokladní zařízení Vašeho účtu. Propis zařízení k účtu probíhá během prvního přihlášení do aplikace Pokladna KASAmax na daném zařízení. Mimo výpisu všech zařízení můžete sledovat také jejich aktivitu. Zelená tečka indikuje, že zařízení je v současné chvíli připojeno k síti a komunikuje s KASAMax Backoffice. Naopak tečka červená značí aktuální nedostupnost zařízení v sití. Z tabulky můžeme také vyčíst datum a čas poslední aktivity.

Nevystavené skladové operace

Nevystavené skladové operace (8) zobrazuje všechny skladové operace, které prozatím nebyly vystaveny (více o skladových operacích v Střediska - Skladové Operace) s možnosti přechodu na přehled všech operací, vystavení, tisku nebo smazání operace přímo ze Nástěnky.

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!