Inventurní šablony v Backoffice

Šablony (1) slouží k rychlejší tvorbě inventur, které jsou pravidelné a provádí se nad stejnou skupinou položek. V seznamu máte možnost vyhledávat (2), po zadání hledaného výrazu stačí stisknout enter. Přehled šablon se zobrazuje v tabulce (4). Zde vidíte všechny aktuálně dostupné šablony. Tabulka obsahuje záhlaví (3), v přehledu tedy vidíte název šablony, počet položek, jméno uživatele, datum a čas vytvoření.

Pomocí ikon akce v pravé části tabulky (5) máte možnost jedním kliknutím vytvořit novou inventuru nebo zobrazit šablonu v tiskové sadě.

Přechod na detail šablony proveďte kliknutím na vybraný řádek (4).

Novou šablonu vytvoříte stisknutím červeného tlačítka "Nový" (6).

Detail šablony

Tvorba inventurní šablony je dosti podobná samotné inventuře. Po volbě kroků 7 až 12 je nutné šablonu vždy uložit pomocí červeného tlačítka "Uložit" (13).

Název

Libovolný název šablony (7).

Poznámka

Volitelná poznámka k šabloně (8).

Výběr položek

Při tvorbě nové šablony jsou automaticky vloženy všechny položky (9).

V případě, že je chcete hromadně odstranit využijte funkce Odstranit položky (14). Odebraní položek po jednom provedete křížkem na vybraném řádku (15).

Přidávat položky můžete pomocí našeptávače (10). Stačí zadat část jejího názvu a poté vybrat z vyfiltrovaných položek. Položky je možné také přidávat i pomocí PLU/EAN a to včetně využití čtečky čárových kódů (11).

Položky

Vybrané položky jsou vyobrazeny v tabulce (12).


Tisková sada

PDF dokument zobrazuje šablonu ve formátu pdf. Dokument lze stáhnout, prohlížet a tisknout.

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!