Pokladní zařízení v Backoffice

Zde vidíte seznam všech Vašich pokladních zařízení. Pro vyhledání (1) konkrétního zařízení zadejte část hledaného názvu do políčka Hledat a stiskněte klávesu enter.

V tabulce v záhlaví (2) máte možnost vidět poslední aktivitu, název pokladního zařízení (identifikátor), přiřazené středisko, aktuální stav hotovosti, licence a datum vč. času vytvoření.

Propis zařízení do systému probíhá ve chvíli, kdy se uživatel poprvé přihlásí do aplikace KASAmax prostřednictvím uživatelských údajů, jednoho z vytvořených uživatelů (více o uživatelích v Účet - Účet).

Pro zobrazení detailu pokladního zařízení klikněte na vybraný řádek (3).

Pokladní zařízení – detail

Na detailu jsou zobrazeny základní informace o zařízení v záložce Obecné (4). Některé z nic je možné upravovat. Případné změny v nastavení potvrďte tlačítkem Uložit (12).

Název

Název zařízení (5), který uvádí výrobce.

Jednoznačný identifikátor

Jednoznačný identifikátor zařízení (6).

Stav hotovosti

Aktuální stav hotovosti na daném zařízení (7).

Licence

Přiřazená licence u zařízení s pokladnou KASAmax (8) a KASAmax Waiter (9). V případě zakoupení nové licence je na detailu zařízení možné nepřiřazenou licenci přiřadit.

Pozn.: Pokud je však požadováno převedení licence na jiné zařízení je nutné kontaktovat technickou podporu společnosti KASAmax EU s.r.o., tato služba je zpoplatněna.

Středisko

Přiřazené středisko (10).

Identifikátor zařízení

Uvedeno pro možnou další práci s identifikátorem (11).

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!