Nastavení ceníků v Backoffice


Vaše ceníky najdete přehledně v tabulce, kde v záhlaví (2) vidíte název, datum a čas vytvoření i upravení.

Zobrazení detailu provedete kliknutím na vybraný řádek (3). Pro smazání (4) použijte ikonu křížku v pravé části řádku. Nový ceník přidáte tlačítkem "Nový" (5) v pravém horním rohu obsahové části.

Nastavení ceníků - detail

Obecné

Pří tvorbě ceníku musíte v záložce Obecné (1) nejdříve vyplnit jeho název (2), tento název můžete později upravit. V jednotlivých záložkách vidíte aktuální počet položek a skupin v ceníku (3).

Při tvorbě nového ceníku jsou automaticky přidány všechny aktuálně vytvořené položky a skupiny.

Vaše úpravy vždy uložte pomocí červeného tlačítka "Uložit" (4). Ceníky také můžete jednoduše kopírovat pomocí ikony v pravé horní části hlavního obsahu (5).

Skupiny

V záložce Skupiny (6) najdete přehled všech aktuálně přidaných skupin. V této části můžete přidávat skupinu (7) a vyhledávat skupinu v seznamu (8). Seznam skupin najdete přehledně v tabulce se záhlavím (9), kde vidíte celý název a výši DPH. Jednotlivé záznamy jsou zobrazené na řádcích (10).

Odstranění vybrané skupiny provedete pomocí křížku (11) v pravé části vybraného řádku.

Další skupiny přidáte pomocí našeptávače (8). Pro přidání stačí zadat několik prvních znaků z názvu skupiny a kliknout na ni.

Vaše úpravy vždy uložte pomocí červeného tlačítka "Uložit" (4).

Položky

V záložce Položky (12) vidíte přehled všech aktuálně přidaných položek.

Pokud chcete přidat novou položku, vyberte ji pomocí našeptávače Vyberte položku (13) a kliknutím na položku přidejte do ceníku. Pokud chcete některou položku vyhledat, zadejte do políčka Vyhledat (14) položku v seznamu část jejího názvu a stiskněte klávesu enter. Filtrovat můžete podle skupin (15).

U každé položky vidíte Název (16), možnosti editování Ceny (17) nebo termínované slevy (22), nastavení zákaznického centra nebo balíčků.

K úpravě máte i cenu za MJ (18) a slevu (19). Sleva může být stanovena částkou nebo procentem (20).

Položky lze jednoduchým způsobem odstraňovat pomocí křížku v pravé části řádku (21).


Termínované slevy

Pro nastavení termínované slevy stiskněte ikonu plus (23). Nejdříve vyberte datum, čas nebo datum a čas (24), dále zadáváte hodnotu (25), vyberete ze seznamu zda se jedná o částku či procentuální slevu (26) a zadáte termín slevy od (27) do (28). Termínovanou slevu můžete jednoduše odstranit stisknutím na ikonu kotenjneru (29).


Zákaznické centrum

V části zákaznické centrum (30) upravujete věrnostní slevy. Zadáváte bonusové body (31), hodnotu slevy (32) a vybíráte jestli se jedná o částku nebo procentuální slevu (33).


Balíček

Pokud je položka vedena jako Balíček uvidíte na další záložku (34). Zde vidíte nastavení dílčích položek balíčku, k editování máte částku bez DPH (35) a s DPH (36), přičemž zadáváte jen jednu vámi vybranou hodnotu, druhá se dopočítává.

Vaše úpravy vždy uložte pomocí červeného tlačítka "Uložit" (4).

Kupony

V záložce Kupony (37) najdete přehled kuponů. V této části máte možnost přidat nový kupon (38), najít kupon ze seznamu (39) a zároveň vidíte seznam v tabulce se záhlavím (40). Tabulka obsahuje PLU/EAN, interní označení, celý název kuponu, jeho hodnotu a platnost (41). Kupon můžete odstranit pomocí křížku (42) v pravé části řádku.

Vaše úpravy vždy uložte pomocí červeného tlačítka "Uložit" (4).

Řazení

Jednotlivé skupiny lze řadit (43) uživatelsky jednoduchým mechanismem táhni a pusť. Stačí na vybranou skupinu (44) nebo podskupinu (45) najet myší, stisknout a držet levé tlačítko myší a přesunout skupinu na požadovanou pozici.

Zvolené řazení bude zachováno také v pokladním zařízení na obrazovce prodeje.

Vaše úpravy vždy uložte pomocí červeného tlačítka "Uložit" (4).

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!