Možnosti tisku v mobilním číšníkovi

Aktuálně podporujeme pouze tiskárny ESC/POS s rozhraním BluetoothBluetooth LE, USB a LAN/WiFi. Zařízení s operačním systémem iOS je možné propojit pouze s tiskárnami s Bluetooth rozhraním.

Začněte krokem přidání nové tiskárny. Následně zvolte rozhraní, kterým bude zařízení propojeno s tiskárnou. Máte možnost vybrat rozhraní pro tisk připojení tiskárny (1).

Na další obrazovce již vybíráte konkrétní možnost připojení (2), vyberte z nabídky Bluetooth, Bluetooth LE, USB, Vestavěné nebo LAN/WiFi a potvrďte (3).

Bluetooth rozhraní

Pro spárování tiskárny musíte mít zapnuté Bluetooth. Klepněte na volbu Zařízení (4) pro vyhledání aktivních zařízení a vyberte zařízení, které chcete s pokladním systémem spárovat.

Po úspěšném spárování tiskárny proveďte testovací tisk přes ikonu tří teček (5) v pravé horní části obrazovky.

A dále přes volbu Testovací tisk (6), abyste ověřili správnou komunikaci mezi zařízeními.

Bluetooth LE rozhraní

Umožňuje připojení více Bluetooth tiskáren s podporou Bluetooth LE. Šetří baterii pokladního zařízení a má rychlejší odezvy periferií. Pro připojení vyberte z nabídky zařízení (7).

USB rozhraní

Pro spárování tiskárny musíte nejdříve připojte tiskárnu k zařízení prostřednictvím USB kabelu. Je důležité zajistit, že zařízení disponuje periferií USB-OTG.

Dále vyberte zařízení (8).

Pozn.: Operační systém iOS tisk prostřednictvím USB nepodporuje.

Po úspěšném spárování tiskárny proveďte testovací tisk (ikona tří teček v pravé horní části obrazovky --> Testovací tisk), abyste ověřili správnou komunikaci mezi zařízeními.

Pro nastavení vyberte tiskárnu (9) a potvrďte tlačítkem (10).

Vestavěné rozhraní

Pokud vyberete metodu rozhraní Vestavěná, máte možnost vybrat si z nabídky tiskáren (11) z našeho seznamu (12). Nabídku následně potvrďte (13).

LAN/WiFi rozhraní

Se správnou konfiguraci WiFi tiskárny ve Vaší sítí se prosím obraťte na technického pracovníka společnosti KASAmax EU s.r.o.

Po provedení konfigurace je nutné zadat IP adresu a port, na který byla tiskárna nastavena (14).

Tisk prostřednictvím WiFi tiskárny je podporován pouze pro zařízení s operačním systémem Android.

Po úspěšném spárování tiskárny proveďte testovací tisk (ikona tří teček v pravé horní části obrazovky --> Testovací tisk), abyste ověřili správnou komunikaci mezi zařízeními.

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!