Operace s účtem v mobilním číšníkovi

Chcete-li zobrazit dostupné operace s účtem, přejeďte prstem zprava doleva přes vybraný účet (1).

Zobrazí se nabídka s následujícími možnostmi:

  • Přesunout (2)
  • Rozdělit (3)
  • Sloučit (4)

Přesunout

Funkce Přesunout slouží k přesunutí účtu na jiný stůl.

Po výběru této možnosti budete vyzváni k označení cílového stolu. Po potvrzení se celý účet přesune na vybraný stůl.

Příklad použití: Hosté se přesunuli na jiný stůl a chcete zachovat jejich rozpracovaný účet.

Rozdělit

Funkce Rozdělit umožňuje rozdělit zaparkovaný účet na více samostatných účtů. Tato funkce je vhodná například v případě, kdy si hosté přejí platit zvlášť.

U každé položky můžete zvolit, zda chcete přesunout:

  • jeden kus (5),
  • nebo všechny kusy dané položky (6).

Po přesunutí vybraných položek vznikne nový samostatný účet.

Příklad použití: Skupina hostů sedí u jednoho stolu, ale každý chce zaplatit pouze svou objednávku.

Sloučit

Funkce Sloučit umožňuje spojit dva nebo více účtů do jednoho.

Po výběru této možnosti budete vyzváni k výběru stolu, ze kterého chcete účet sloučit.

  • Pokud se na vybraném stole nachází pouze jeden účet, dojde ke sloučení automaticky.
  • Pokud je na stole více účtů, budete nejprve vyzváni k výběru konkrétního účtu, který chcete sloučit.

Výběr potvrďte tlačítkem Potvrdit ve spodní části obrazovky (7).

Příklad použití: Dvě skupiny hostů sedící u různých stolů se rozhodnou zaplatit společně na jeden účet.

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!