O pokladní aplikaci KASAmax

Pokladna KASAmax přináší svým uživatelům nejen moderní design, ale především celou řadu užitečných funkcí, které usnadňují podnikání. Mezi hlavní funkce pokladní aplikace KASAmax patří prodej dle skupin a položek, prodej pomocí libovolné částky, možnost mapy stolů, pokladní uzávěrky, napojení na čtečku čárových kódů nebo markování na více identifikačních čísel (IČO).

Velmi užitečná je i možnost propojení s webovou aplikací KASAmax Backoffice, která slouží jako vzdálená správa. Díky této aplikaci máte vynikající přehled o tom, co se na kterém pokladním zařízení právě účtuje, v reálném čase vidíte, jaký je stav skladů, znáte aktuální ceníky nebo kurzovní lístek. Máte tedy celé Vaše podnikání přehledně pod kontrolou a vůbec nezáleží, jestli jste drobný živnostník nebo větší provoz.

Věděli jste? Pokladní aplikace KASAmax má svoje kořeny v oblíbené aplikaci MAXiPokladna, která byla uvedena na trh v listopadu 2017. Z původní aplikace vznikla nová pokladní aplikace KASAmax, která přinesla celou řadu vylepšení a inovací. Ty odpovídají nejmodernějším trendům a splňují veškeré požadavky, které na tyto aplikace podnikatelé v dnešní době kladou. Společnost KASAmax při vývoji aplikace zúročila veškeré zkušenosti, které má v oboru pokladních systémů za více než 17 let svého působení.

Dále by Vás mohlo zajímat:

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!