Platební terminál SumUp, ComGate Nexgo a Global Payments

Pro automatizované napojení platebního terminálu vyberte v nastavení Platební terminál. Naši aplikaci lze napojit na SumUp Air, ComGate Nexgo nebo Global Payments.

Pro aktivaci napojení aktivujte jezdec, který najdete na pravé straně obrazovky (1). Následně se vám nabídka platebního terminálu aktivuje, uvidíte červené podsvícení řádku. Následujte krokem (2), kde vyberte zdrojové nastavení.

Ve zdrojovém nastavení budete mít na výběr (3) lokální či dle střediska. Zvolte jednu z možností a potvrďte potvrďte (4).

Poskytovatele vyberte v dalším kroku (5).

Z nabídky můžete vybrat SumUp, ComGate | NEXGO nebo Global Payments (5). V dalším kroku potvrdíte volbu potvrďte (6).


Nastavení pro SumUp

Pro napojení je důležité vyplnit uživatelské jméno (7) a heslo (8). Dále doporučujme vyplnit pole pojmenování platby (9) např. vyplnit jméno Vaší firmy. Tato informace bude spojena s provedenými platbami. Jako poslední možnost zde máte možnost ptát se na spropitné (10). Tuto funkci aktivujete posunutím jezdce v pravé části obrazovky.

Po provedení správného nastavení terminálů bude platba na terminálu SumUp Air vyvolávána automaticky a to vždy při dokončení prodeje s výběrem způsobu uhrazení platební kartou.


Nastavení pro ComGate Nexgo

V rámci nastavení ComGate Nexgo musíte vyplnit pole IP adresa terminálu (11), Port terminálu a Heslo k terminálu (12) a heslo k terminálu (13).


Nastavení pro GPE

V rámci nastavení Global Payments (GPE) musíte vyplnit pole IP adresa terminálu (14) a Port terminálu (15).

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!