Editace účtenky

Editace účtenky slouží k přehledu aktuálního účtu a jeho úpravám. Úpravu účtenky můžete zobrazit dvěmi způsoby. První možností je přejetím z pravé rohové strany obrazovky doleva nebo přes ikonu tří teček v pravé horní části obrazovky, kde najdete Upravit účtenku (1).

Název účtenky

Účtenku můžete pojmenovat kliknutím na ikonu tužky (2).

Následně se zobrazí okno, ve kterém uvidíte poslední použité názvy. Poklepáním na jeden z názvů se tento použije pro aktuální účet nebo můžete napsat vlastní (3). Provedené změny uložíte klepnutím na tlačítko v dolní části obrazovky (4). Pro návrat bez uložení stiskněte křížek v pravém horním rohu.

Položka

Po klepnutí na vybranou položku jsou zobrazeny možnosti pro editaci množství tedy odebrání (5) nebo přidání (6), upravení položky (7), rozdělení položky (8) a úplné odstranění položky (9) z účtenky.

K čemu slouží rozdělení položky?

V případě, že markujete více kusů jedné položky a chcete pouze k vybranému počtu vložit poznámku (například jedna káva má být s mlékem ostatní bez) využijte funkci Rozdělit. Zboží se na účtence objeví vícekrát a ke každému zástupci bude možné vložit poznámku.

Pomohl vám tento článek? Děkujeme za zpětnou vazbu! Zpětnou vazbu se nepodařilo odeslat. Zkusto to, prosím, znovu!